The wall of style

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de officiële opening van Friday. Tijdens dit event werden en hitjes gedraaid, werd er volop gepast, geshopt, gelachen en kreeg je een eigen gepersonaliseerde tas mee naar huis van Glitziegal. Verder mocht ik een gratis outfit meegeven aan lucky-winner Laura die met een mooie rok en glittertop naar huis ging. Geslaagd dus!

Extra leuk aan Friday is de wall of style. Dit is een wall in de winkel met scheur blokjes. Hierop staat de nieuwe collectie gepresenteerd met lookbook, campaign fotografie en soms stills en/of samenwerkingen met nu bijvoorbeeld een collectie in samenwerking met Amelie Lens. Je kunt opzoek naar je favoriete look, kaartjes scheuren en meenemen. De style adviseurs gebruiken deze wall ook om persoonlijk style advies te geven door verschillende looks te combineren. Extra handig is dat de artikelnummers van de items hier achterop staan, dat betekend dat je nooit meer spijt hoeft te hebben van datgene topje dat je toch niet hebt gekocht, want je kan deze gemakkelijk online bestellen en terugvinden.

Benieuwd naar Friday met merken als onder andere 24 Bottles, Billy X Club, CKS, K-way en Loft 18? Kom dan snel langs in Amsterdam of Haarlem of neem een kijkje online.

 

 

 

Filed under