Processed with VSCO with a4 preset

It’s time to glam with Hunkemöller!

Hunkemoller Galm Collectie

 

Het is weer de tijd van het jaar dat er genoeg glitters en glam te vinden zijn. Niet alleen in de boom, maar ook de straten zijn gevuld met lichtjes die de stad het ultieme kerstgevoel geven. Onder de boom komen steeds meer cadeaus te liggen, die we met zorg voor elkaar hebben uitgezocht. Aangezien ik normaliter geen cadeau’s voor mezelf koop tijdens Kerst wilde ik het dit jaar eens anders doen. Als je zo’n goed jaar hebt gehad en je wensen en doelen hebt behaald, mag je jezelf wel belonen toch?

Omdat ik toe ben aan nieuwe lingerie ging ik richting de stad om mezelf te belonen en bracht ik een bezoek aan Hunkemöller. Hunkemöller heeft nu een collectie gelanceerd vol met glam, namelijk de Glam collectie waar de kleuren rood, zwart en blauw de hoofdkleuren zijn. Een perfect cadeau dus voor onder de kerstboom. Ik voel me zeker, goed en vol zelfvertrouwen in mooie lingerie. Dus wellicht zal ook deze nieuwe set mij weer veel moois brengen!

Nadat ik het cadeau mooi heb laten inpakken in de winkel, leg ik mijn cadeau onder de boom. Nog een paar weekjes wachten en dan kan ik mijn set uit de Glam collectie met veel plezier dragen. #HunkemöllerXmas #Hunkemöller @hunkemoller

 

www.hunkemoller.nl

 

 

Filed under