#Imperfect #us2

ESPRIT US2

Vorige week ben ik in de watten gelegd door ESPRIT. Waarom? Ter ere van de #Imperfect #Us2 campagne waar ik een samenwerking mee heb. Het concept van Esprit’s #ImPerfect #Us2 is een campagne dat gaat over natuurlijke schoonheid. Ieder is op zijn eigen manier mooi en uniek wat natuurlijk een celebration waard is!

De dag begon met een heerlijk ontbijt bij Cristofori, een prachtig grachtenpand gelegen aan de Prinsengracht. Na een uur hadden we onze buikjes rond van al het lekkers dat er geserveerd werd. Hierna kregen we een introductie van de nieuwe Esprit collectie waar alle influencers natuurlijk de campagne voor gaan doen. Een mooie collectie waar je direct zin hebt in de winter door de truien, dikke jassen en warme kleuren. Hierna gaf styliste Caroline Fuchs ons nog een speed-styling-advies waardoor we deze collectie zeker gaan rocken. Als klapper op de vuurpijl mochten we uit de rekken een favo item uitzoeken om deze vervolgens mee naar huis te nemen.

In de ruimte hingen foto’s van de#Imperfect #Us2 campagne met Gala Gonzalez & Miguel Carrizo die ook aanwezig waren op het event. Feit: ze is NOG mooier in het echt dan op foto’s en ze is nog leuk ook! Wat gezellig is aan zulke pers-events is dat je influencers herkend van Instagram. Zo was Josefin Dahlberg er ook en herkende haar direct aan haar blonde lokken en grote glimlach. Erg leuk om zoveel bekende influencers te ontmoeten en een dag met elkaar door te brengen.

De dag sloten we af met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Prachtig, want de bomen veranderde van kleur door de wisseling van het seizoen en de zon scheen ook nog eens, lucky us. Na veel nieuwe contacten op te hebben gedaan en een heerlijke dag te hebben gehad stap ik tevreden op mijn fiets. Ik heb zin om aan de #Imperfect campagne te werken helemaal omdat ik deze shoot met mijn vriend zal doen (hij vind het nogal spannend). Dus, ben je benieuwd naar #Us2? Hou dan mijn blog in de gaten!

ESPRIT US2 IMPERFECT

Filed under

ESPRIT US2 IMPERFECT
ESPRIT US2 IMPERFECT
ESPRIT US2 IMPERFECT
ESPRIT US2 IMPERFECT