Hunkemoller Jolielot

A bikini kinda life

Hunkemoller Jolielot
Hunkemoller Jolielot

Dit jaar heb ik een endless summer, waarom ook niet? Ik ben de leukste versie van mezelf in de zomer en vind de hele sfeer van de zomer heerlijk. Mensen zijn vrolijker, trekken erop uit, zijn toegankelijker, de avonden worden langer en je hebt zo veel meer mogelijkheden om te ondernemen. Toen Hunkemöller mij dan ook vroeg om op het strand de Sylvie collectie te shooten zei ik natuurlijk volmondig, ja! Deze dag voelde als de kick-off van mijn endless summer 2016 door het stralende weer, het gezellige team en de mooie bikini’s van de Sylvie collectie waar ik de hele dag in heb mogen lopen en waar ik in ben gefotografeerd.

Om zo lang mogelijk van de zomer te genieten heb ik nogal wat tripjes ingepland. Ik schrijf deze blogpost onder een parasol in Sevilla, ben eergisteren teruggekomen uit Valencia en ik vertrek overmorgen naar Malaga. Zodra ik thuis ben doe ik mijn bikini’s van de Sylvie Collection snel in de was want dan kunnen ze weer mee in de koffer voor mijn trip naar Barcelona. Wanneer ik voldoende vitamine D heb opgedaan en mijn buikje rond is van de tapas, staat Parijs alweer op de planning. Heerlijk meuten met mijn vriendin op het terras onder het genot van een goede fles wijn, kaas en stokbrood. Cliché, maar och zo heerlijk! Verder staan er onwijs veel festivals op de planning en heb ik het geluk dat ik in juli naar Ibiza vertrek om te feesten in Pacha. Genoeg plannen die ik dus kan afvinken op mijn bucketlist. Om toch te blijven dromen heb ik een top 5 voor mezelf gemaakt. Wie weet kan ik er na de zomer al 1 of 2 afvinken en anders hebben we nog genoeg mooie zomers die eraan komen.

Jolielot’s Summer Bucketlist.

1. Naar Afrikaburn met mn festivalbuddy
2. Alle souks leegkopen in Marrakech
3. Roadtrippen door de USA
4. Naar Mexico baby!
5. Festivallen

Ook een Bucketlist maken? Hier vind je genoeg ideeën, je kan ze nog met elkaar delen ook! Wil jij ook een van deze leuke Sylvie bikini’s? Doe dan direct mee met mijn Instagram actie waar je kans maakt op een giftcard van €75 voor jou en je beste vriendin!

Hunkemoller Jolielot
Hunkemoller Jolielot

Filed under

Hunkemoller Jolielot
Hunkemoller Jolielot