Processed with VSCO with f2 preset

Holidays & Festivals

Dansen, dansen, dansen!

Zoals jullie weten ben ik groot fan van festivals. Afgelopen weekend heb ik gedanst tijdens Nomads en d festivals Open Air en het Amsterdams Verbond kan ik ook al afvinken. Verder staan Strafwerk, Mysteryland, Valtifest, Social Garden en Dance Vally nog op de planning en ik vrees dat er nog veel meer aankomen. Alles behalve vervelend!

De look

De vraag is altijd maar weer, wat doen we aan? Vooral in Nederland is het lastig om de geschikte outfit mij elkaar te zoeken, tijdens zo’n dag regent het vaak en als de wolken weer wegtrekken kan het opeens snikheet zijn.Ik ga vaak voor een simpele look zoals een zwart jurkje, leren jasje of bomber en stoere boots. Door deze look te veranderen in een festival-look voeg ik er veel accessoires aan toe. Denk aan armbandjes, grote ringen, een statement zonnebril, een pet of hoed en een tasjes met fringes (deze mogen natuurlijk niet ontbreken!).

Origineel

Omdat er een bepaalde ”festival-look” is, is het toch lastig om hier afwisseling in te vinden. Laat de zwarte look eens hangen en ga voor…kleur! Want hoe leuk is het om in die enorme mensenmassa op te vallen? Wie weet kom je de man van je leven wel tegen omdat jij dat kanariegele jasje met je vuurrode All-stars aanhebt. Happn, eat your heart out!

Als je nou niet veel budget hebt, en toch die knallers van een schoenen wilt hebben zou ik aanraden om eens een bezoek te brengen aan de Designer Outlet in Roermond. Kan jij je 501 Levi’s, All-stars gympen en je FURLA tas scoren met een flinke korting zodat je weer genoeg geld hebt voor een nieuw festivalkaartje. Een echte win-winsituatie!

T-shirt: Levi’s
Jasje & jeans : SANDRO
Gympen: Converse
Tas: FURLA

Filed under