aveda helps me out

AVEDA
AVEDA

Helaas, de genen van mijn moeder en haar mooie, volle haar heb ik niet meegekregen. Mijn broer en zus hebben wel van dat jaloersmakende mooie haar, maar ik heb absoluut niet vooraan in de rij gestaan. Mijn vader was op zijn achttiende kaal en ik vrees dus dat ik zijn genen heb, lucky me. Toen ik klein was, was het zelfs zo erg dat mijn moeder een strik met plakband op mijn haar plakte, want de plukjes haar wilden maar niet komen. Toen ze wel kwamen, bleken het fijne, piepkleine witte haartjes te zijn die altijd in de klit zaten.

Eigenlijk is daar 26 jaar later geen verandering in gekomen. Ik heb vaak gespleten haarpunten, na een windvlaag is mijn haar één grote klit, als ik opsta uit bed staat mijn haar rechtovereind en als ik uit de douche stap, moet ik het onwijs goed verzorgen om het er niet zo droog uit te laten zien en mezelf te pijnigen met het uitkammen. Na eindeloos veel producten te hebben geprobeerd, waagde ik mij aan Aveda’s nieuwe product: Damage Remedy Split End Repair. Aangezien ik een keer een productlijn van Aveda cadeau heb gekregen, dacht ik: let’s give it a try!

Zoals ik dus al vertelde is mijn haar niet echt mijn trots, dus vol goede moed probeerde ik deze producten om meer volume in mijn haar te creëren. Zo begin ik nu iedere dag met het aanbrengen van de Damage Remedy Daily Hair Repair om mijn haar te beschermen tegen het droog föhnen. Normaal gesproken verzorg ik mijn haar namelijk na het föhnen met olie, maar in dit nieuwe verzorgingsmiddel zit nagai olie verwerkt waarmee de gespleten haarpunten direct worden gevoed. Hierna breng ik de Thickening Tonic aan in mijn aanzet tot de punten en borstel ik het uit om het gelijkmatig te verdelen over het haar. Vervolgens gebruik ik de bekende tip van de kapper: het hoofd naar beneden buigen terwijl je het haar föhnt om meer volume te creëren. Om de haarpunten er niet droog uit te laten zien, breng ik als finishing touch Aveda’s Damage Remedy Split End Repair aan om mijn gespleten haarpunten te herstellen. Et voilà! Voor gespleten haarpunten is dit product GOUD, want ik zie nu al verbetering en het is perfect om je haar een herstellende boost te geven tot aan je volgende wasbeurt.

AVEDA
AVEDA

Filed under

AVEDA
AVEDA
AVEDA
AVEDA
AVEDA